Продуктът беше добавен успешно в кошницата!

Хлорофреш® - естествено решение срещу нежеланите телесни миризми!
Jun 10

Хлорофреш® - естествено решение срещу нежеланите телесни миризми!

10и Юни, 2020

 

Възможно ли е свежият аромат на тялото да се поддържа през целия ден? В натовареното, забързано ежедневие това се оказва почти непосилна задача. Дори перфектната хигиена и антиперспирантите трудно биха гарантирали подобен ефект.

 

Тук на помощ идва хлорофилинът – най-ефикасното природно средство за дезодориране на тялото отвътре!

Няма как да не сте чували за „вълшебния“ зелен пигмент в състава на растенията, който активно участва в процеса на фотосинтеза. Това е хлорофилът, разбира се!

Днес съвременната фармакология се възползва от детокс свойствата на хлорофила, включвайки го в различни натурални продукти за здраве и красота под формата на хлорофилинов концентрат за вътрешно приложение.

Хлорофил-съдържащите продукти дезодорират тялото отвътре и проявяват силно детоксикиращо действие. Пероралният им прием спомага за трайното елиминиране на нежеланите миризми, независимо от начина на живот, диетата и други фактори, които компрометират чистия телесен аромат.

 

Силата на хлорофила се разгръща в Хлорофреш /хлорофилови капки/!

Хлорофреш® е уникална растителна формула за детоксикация и премахване на неприятни телесни миризми, базираща се на антиоксидантното и свързващо токсините действие на патентования хлорофилинов концентрат под формата на тинктура за вътрешно приложение.

Хлорофреш® съдържа най-високия клас хлорофил, представен като хлорофилин (хлорофилно-меден комплекс), извлечен от листа от бяла черница.

Терапията с Хлорофреш® е подходяща за обща детоксикация и отстраняване на нежеланите телесни миризми по естествен и напълно безопасен начин.

 

Как действа хлорофилиновият комплекс в Хлорофреш®:

  • неутрализира нежеланата миризма при обилно изпотяване, предизвикано от стрес, хормонални нарушения, нездравословна храна, прием на лекарства;
  • поддържа свежестта в критични области като подмишници, слабини и стъпала;
  • детоксикира храносмилателната система и намалява неприятния мирис на изпражненията;
  • когато се използва като вода за уста, освежава дъха и намалява възпалението в устната кухина.

 

Хлорофреш® /хлорофилови капки/ се предлага в опаковка от 59 ml, която стига за прием от почти 3 месеца! Дозировка: добавете 25 капки към пълна чаша /240 ml/ вода или сок и изпийте незабавно. Използвайте и като вода за уста за изплакване или с цел гаргара!

 

Агенцията по храните и лекарствата в САЩ (FDA) е издала сертификат на Хлорофреш® /хлорофилови капки/ като безопасен за обща употреба продукт (GRAS).

Продуктът НЕ съдържа захар, царевица, соя, пшеница, мая, млечни продукти, изкуствени консерванти, оцветители или аромати!

Производител: Nature’s Wayамериканска компания с 50 години опит в производството на натурални продукти за здраве.

 

Бъдете свежи с Хлорофреш® - само 25 капки сутрин ви гарантират комфорт през целия ден!

 

0 коментара

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Коментар
Име *
Email *

Коментари

chat icon

Чат